Icre de fasole boabe

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 4 Mai 2011 | 12515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole boabe
  • ulei
  • vegeta
  • ceapa rosie
  • usturoi
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de fasole boabe:

Fasolea se pune la inmuiat de cu seara.

Se pune la fiert in apa cu vegeta.

Cand este fiarta se strecoara si se lasa la racit.

Se pune in robot si se muxeaza adaugand ulei pana rezulta o pasta cremoasa.

Se potriveste de sare.

Eu am impartit in doua castroane.

Intr-un castron am amestecat o ceapa rosie tocata marunt.

In celalalt castron am amestecat 4 catei de usturoi facuti pasta.

Se serveste pe felii de paine proaspata sau prajita.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta