Icre de fasole

de elena1988 in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2011 | 6801 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de fasole alba
  • 150 ml de ulei
  • sare
  • piper
  • o lingurita de mustar clasic
  • o capatana mica de usturoi
  • sucul a 2 lamai mai mari
  • 2 cepe medii taiate foarte marunt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de fasole:

Fasolea se pune la inmuiat in apa cu o seara inainte de a se prepara, a doua zi fasolea se pune la fiert in apa cu sare, cand fasolea a fiert se scurge de apa.

Eu am dat fasolea prin masina de tocat de 2 ori si o data prin blender, trebuie sa iasa o pasta foarte fina, dupa ce ati trecut fasolea prin masina de tocat si blender, se amesteca cu ulei, sare, usturoiul pisat.

Se amesteca bine, se adauga si mustarul si sucul de lamaie, puteti sa o faceti cat de acra vreti, dupa aceea adaugati si ceapa taiata marunt, se serveste cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

tanyapatap 1

05.01.2011, 10:30

cismaru_nicoleta 1

18.01.2011, 20:56

Imm...o super varianta...multumesc

elena1988 1

15.02.2011, 19:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
De-ale gurii