Iaurt de casa - Philips Multicooker

de gaby_duceag in Sosuri, 2 Noi 2013 | 7554 vizualizari

 

Daca am primit dragalasul Philips Multicooker , atunci sa ne apucam de treaba! Siiiii, ca sa nu se simta folosit de la prima intalnire, incepem cu inceputul. Am facut un deal - io dau cerealele, el iaurtul. Dar ce iaurt! Copiii au fost super incantati si m-au rugat maine la micul dejun sa le dau la fel :p

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte pasteurizat
  • 180-200 ml iaurt
  • o lingura smantana grasa
  • - dragalasul aparat Philips Multicooker
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iaurt de casa - Philips Multicooker:

Simplu...de tot.

Clatesti vasul aparatului si-l usuci cu un prosop curat. Torni laptele, care trebuie sa fie  la temperatura camerei.

Aintr-un bol amesteci smantana cu iaurtul , torni peste lapte si omogenizezi.

Conectezi aparatul la sursa de curent.

De la butonul MENIU selectezi functia - Yogurt.

Apesi START, inchizi capacul si 8 ore...iti vezi de treaba ( poti spala o mocheta, cum am facut eu :)) )

Dimineata nu-ti ramane decat sa distribui iaurtul obtinut in boluri, sa-l combini cu cereale sau fructe si sa servesti un mic dejun bun si sanatos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iaurt de casa - Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (27)

diaconta 1

03.11.2013, 20:45

Adica faci iaurt din iaurt? No,tu stii mai bine ))))))

Dana_Retetegg 1

03.11.2013, 20:51

abstract01 1

19.11.2013, 21:34

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lapte covăsât(iaurt de casă)