Iahnie picanta cu fleica afumata

de violeta30 in Mancaruri cu carne, 24 Oct 2019 | 3626 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cutii fasole albă
  • 2 cepe mari
  • 2 ardei iuți
  • 1 ardei gras roșu
  • 200 g fleică afumată (kaizer, șuncă, etc)
  • 3 roșii potrivite
  • Ulei pentru călit ceapa
  • Sare
  • Condimente
  • Mărar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie picanta cu fleica afumata:

Curățăm ceapa, o spălăm și o tăiem cuburi. Punem uleiul într-o cratiță și adăugăm ceapa. Se călește până se înmoaie, apoi punem ardeiul tăiat și fleica tăiată după preferințe. Când sunt călite, se pune fasolea scursă și spălată în două ape ca să îndepărtăm eventuala gelatină care rămâne după conservare și roșiile tăiate cuburi. Lăsăm la fiert acoperite cu un capac. Când se formează un sos legat, adăugăm sare și condimente după gust. La sfârșit punem mărarul tocat și oprim focul.
Se servește cu un ardei iute sau cu murături/salate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie picanta cu fleica afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

26.10.2019, 19:42

Este foarte buna fasolea, iar afumatura ii da un gust mai bun!

oanapl 1

26.10.2019, 21:09

Si noua ne place iahnia foarte mult!

madi_marin 1

27.10.2019, 17:57

Si eu folosesc fasole la conserva. Imi place ca e mai rapid, plus ca iese sosul cremos asa cum imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]