Iahnie de linte

de Sidy in Mancaruri de post, 29 Noi 2010 | 13768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g linte
  • 1 ceapa
  • o lingura pasta de ardei
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • ulei
  • vegeta
  • o lingura pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de linte:

Lintea se pune la inmuiat in apa de cu seara. Apa se schimba de doua ori.

Ceapa curatata se taie solzisori- se poate pune ceapa verde - si se caleste in putin ulei, se adauga apoi pasta de ardei. Adaugam lintea scursa de apa , condimentam si adaugam o cana cu apa. Lasam sa fiarba. Lintea fierbe repede. Cind este gata adaugam pasta de tomate si verdeata tocata marunt.

Am servit-o cu chiftelute din legume. ( apare imediat reteta) si muraturi. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de linte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Criss 1

29.11.2010, 18:42

Foarte buna. Eu n-am facut iahnie in schimb am facut ciorba de linte si a fost foarte buna.

kamy 1

30.11.2010, 00:13

nu am mancat linte niciodatatrebuie sa incerc 5f

28_andreea 1

04.12.2010, 16:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gustare rapida de post