Iahnie de fasole cu cuburi de soia

de amalia01 in Mancaruri de post, 27 Noi 2015 | 5403 vizualizari

 


  Pentru ca suntem in perioada Postului, va propun o reteta simpla si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe
  • 2 cepe albe
  • 1 morcov
  • 3 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita de marar uscat
  • 1 foaie de dafin
  • 1 plic soia Inedit cuburi
  • 1 cub Maggi Legume


Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu cuburi de soia:

Fasolea o alegi si o pui la inmuiat pentru cateva ore.

Morcovul il cureti, il speli si il dai pe razatoare.

Ceapa o cureti, o speli si o toci marunt.

Incingi uleiul in cratita si adaugi morcovul si ceapa, calindu-le pentru 1 minut.

Adaugi fasolea scursa de apa, sare si piper dupa gust si 3 cani de apa. Acoperi cu un capac si lasi sa fiarba la foc mic.

Intre timp pui la fiert  soia impreuna cu cubul de Maggi. Cand sunt fierte cuburile le strecori si le lasi la scurs intr-o strecuratoare.


Daca mai este nevoie adaugi apa pana cand fasolea este fiarta. In acest moment adaugi foaia de dafin, cuburile de soia si mararul si mai lasi 5 minute.

Scoti foaia de dafin si servesti cu castraveti murati.


Sa aveti pofta alaturi de cei dragi!

TIPS-URI

1

soia

2

Inedit

3

post

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu cuburi de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

cristinutanicolita 1

27.11.2015, 15:04

foarte bun

MotanLaOale 1

27.11.2015, 15:11

Gicuta 1

03.12.2015, 09:46

Un preparat gustos!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu pleutorus si capere