Iahnie de fasole cu ciolan afumat reteta traditionala romaneasca

de AlexTeacher in Porc, 23 Aug 2017 | 25187 vizualizari

COMENTARII (10)

-Licurici- 1

23.08.2017, 11:23

Imi place mult!

MotanLaOale 1

23.08.2017, 12:18

buna rau

dantes 1

23.08.2017, 13:33

Super!

Bunica 1

23.08.2017, 13:40

Bună rău!

kytz 1

23.08.2017, 18:00

E bună tare ....prin decembrie !

- Andreea - 1

23.08.2017, 18:44

Foarte gustoasa

Panacris 1

23.08.2017, 20:50

Bună, bună! Darrr, când am parcurs ingredientele, cartoful și usturoiul, nu au "rezonat" în mintea mea cu mâncarea de fasole, darrrr, am recitit titlul și nah, Iahnie de fasole, am mai făcut, dar simplă fără carne, sau în cel mai rău caz cu cârnați, așa că am citit mai departe și modul de preparare Mi-a plăcut partea "Puneti si cei doi cartofi curatati de coaja. Asta e secretul pentru a nu avea probleme cu stomacul. ". Acum am înțeles motivul prezenței cartofului, dar cu usturoiul, tot nu-s lămurită Dar nu-i bai încercăm și varianta ta, de altfel tare apetisantă P.S. Sunt în concediu, de aia, am timp să puric rețetele

elucubratiiculinare 1

25.08.2017, 08:19

waw.............

Rocsi 1

26.08.2017, 21:07

Asa ceva nu se rateaza niciodata!

Cofetarul Vesel 1

29.08.2017, 10:38

foarte buna!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Churros reteta traditionala spaniola

ieri la 23:28

Tort cu visine, iaurt si bezea

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

ieri la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Fasole cu ciolan afumat