Humus reteta cu sfecla

de AlexTeacher in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2016 | 2742 vizualizari

 

Humus reteta O alta varianta de humus...cu sfecla ! In curand si cu ardei copt :D 

 

INGREDIENTE

    • Humus reteta
    • Sfecla la borcan – 350 g
    • Miez de nuca – 50 g
    • Zeama de lamaie – 3 linguri
    • Pasta de susan (tahini) – 3 linguri
    • Ulei de susan – 1/2 lingurita
    • Usturoi – 2 catei
    • Ulei de masline – 5 linguri
    • Piper alb – 1/2 lingurita
    • Naut boabe (fiert) – 100 g
    • Sare – dupa gust
    • Curry verde – 1/2 lingurita
    • Coriandru proaspat, tocat – 2 linguri
    • Gheata cuburi – 6-7 cuburi mari
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Humus reteta cu sfecla:

  • Humus reteta

  • Adaugati gheata in blender;

  • Tocati sfecla marunt si introduceti-o in blender;

  • Zdrobiti nuca intr-un mojar si adaugati-o peste;

  • Adaugati tahini, urmata de restul ingredientelor si blendati pana obtineti o pasta densa;

  • Serviti cu lipie libaneza, paine prajita, crackers sau nachos;

    Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Humus reteta cu sfecla" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Humus cu sfecla