Humus cu sfecla

de costi7hector in Mancaruri de post, 7 Apr 2019 | 2961 vizualizari

 

Retete de post creative

 

INGREDIENTE

  • 300 g naut,
  • 3 linguri tahini,
  • 1 sfecla,
  • 1 legatura usturoi verde,
  • zeama de lamaie,
  • sare,
  • ulei de masline.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Humus cu sfecla:

Se pune nautul la inmuiat seara si se lasa pana dimineata. Dimineata se scurge apa si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert se pune la scurs, dar se pastreaza ceva zeama in care a fiert.Se pune sfecla la copt si se toaca usturoiul. Dupa ce este coapta sfecla si s-a racorit, se curata si se taie cuburi. Se da la robot nautul, sfecla, tahini,usturoiul si putin ulei de masline si zeama de lamaie. Daca este cazul, se mai adauga zeama in care a fiert nautul. Dupa ce se obtine o pasta, se potriveste gustul de sare si se serveste cu pofta. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Humus cu sfecla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Gherca Daniela 1

07.04.2019, 19:41

Rocsi 1

07.04.2019, 20:38

Imi place humusul si cred ca in combinatie cu sfecla este foarte bun!

dantes 1

08.04.2019, 09:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Churros reteta traditionala spaniola

ieri la 23:28

Tort cu visine, iaurt si bezea

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

ieri la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta, servita cu mamaliga