Bureti vineciori cu usturoi

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 15 Iul 2016 | 7887 vizualizari

 

Bureti proaspeti culesi din padure, un deliciu...

 

INGREDIENTE

  • cca 400 g bureti vineciori
  • 1 lingurita delikat
  • piper alb
  • cca 50 ml ulei
  • 200 ml apa
  • 6-7 catei de usturoi mai mici
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bureti vineciori cu usturoi:

Mai intai spalam bine buretii sub jet de apa sa cada toate impuritatile. Apoi ii asezam intr-un vas de ceramica, presaram delikat, piper, apoi adaugam uleiul si apa si dam la cuptor cca 30 min.

Curatam usturoiul si apoi il zdrobim, dupa 30 min scoatem vasul din cuptor si presaram usturoiul, mai lasam cca 10-15 min sa se patrunda si usturoiul.

Se scoate din cuptor si se presara patrunjel. Se mananca cu mamaliguta rece daca ei sunt calzi sau cu mamaliga calda daca ei sunt reci, sunt deliciosi oricum.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Bureti vineciori cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

simona72 1

16.07.2016, 15:19

Nu cunosc buretii atia...mananc dupa tine

Rocsi 1

16.07.2016, 21:58

Zamfira 1

19.07.2016, 08:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mămăligă (reţeta de bază)