Humus cu avocado

de oanapl in Vegan / Raw vegan, 27 Iun 2021 | 4401 vizualizari

 

Am văzut această rețetă delicioasă la Simona și pe loc m-am decis să o pregătesc. Se face foarte ușor și rapid. Eu nu am avut pastă tahini și am folosit 2 linguri de susan. Mulțumesc Simo pentru idee. Pupici!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucăți avocado bine copt
  • 100 gr năut (din conservă am folosit eu)
  • Sare
  • Piper proaspăt râșnit
  • 50 ml ulei de măsline
  • 2 căței de usturoi
  • 2 lingurițe pastă tahini (pasta de susan)
  • Zeama de la jumătate de lămâie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Humus cu avocado:

În vasul unui robot de bucătărie pui avocado, uleiul de măsline, usturoiul tăiat felii, zeama de lămâie, sarea, piperul, năutul fiert și scurs de apă, pasta tahini și pornești robotul până când toate ingredientele sunt bine pasate. Dacă pasta obținută este mai groasă, o subțiezi cu 2-3 linguri de apa din conservă și mixezi ingredientele. 
Pui pasta într-un bol, adaugi deasupra pentru decor boabe de năut, felii de avocado și poți să picuri și puțin ulei de măsline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Humus cu avocado" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Hummus cu avocado