Imi place mult de tot hummusul simplu sau in diferite combinatii, de exemplu cu ardei copti sau cu cartof dulce. Si pentru ca de fiecare data cand merg la Kaufland, cumpar si cate o conserva de naut de la Sun Food, am intotdeauna in camara si mai aveam si un avocado copt, le-am combinat si a iesit o minunatie cremoasa. Cred ca deocamdata aceasta varianta e preferata mea. :) Si va invit si pe voi sa o incercati, mai ales ca nu va ia mai mult de 5 minute sa pregatiti o gustare delicioasa si sanatoasa.
Intr-un bol se pune nautul scurs. (Nu aruncati apa din conserva de naut.
O veti folosi la prepararea hummusului.) Se pune miezil fructului de avocado, usturoiul, sarea, uleiul de masline, pasta tahini, chimenul si jumatate din cantitatea de apa.
Se mixeaza si daca mai e nevoie, se mai poate adauga apa atat cat sa rezulte un amestec cremos si omogen. Hummusul se serveste cu paine prajita, crackersi sau ce va place voua.
Mie imi place mult de tot co toast de secara de la Lidl, dar merge de minune cu tortilla chips cu fulgi de chilli.