Hummus

de -Licurici- in Mancaruri de post, 24 Sep 2019 | 4411 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g boabe de naut;
  • 2 linguri pasta tahini;
  • un catel de usturoi;
  • sucul de la o jumatate de lamaie;
  • sare;
  • chimion;
  • ulei de masline;
  • mix seminte.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus:

Nautul trebuie pus la hidratat in apa rece cu o seara inainte sau cel putin 4 ore inainte sa fie fiert.

Nautul hidratat se fierbe in jur de 2 ore in apa rece sau se foloseste naut la cutie.

Se pun toate ingredientele intr-un blender si se amesteca bine.

Ulei de masline am pus cat sa se lege bine, sa iasa ca o pasta.

Se serveste cu mix de seminte si cu paine naan.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Papricas de cartofi (de post)