Homemade Raffaello

de BakeUpArtist in Dulciuri, 25 Feb 2017 | 7388 vizualizari

 

Îmi plac mult bomboanele Raffaello și niciodată nu ajunge o singură cutie. Așa că m-am gândit să reproduc rețetă. Este foarte simplă și nu necesită multe ingrediente.   

 

INGREDIENTE

  • 150 g zahăr alb
  • 150 g unt
  • 150 g lapte praf
  • 200 g fulgi de cocos
  • 1/2 pahar de suc de lămâie
  • 1 cană alune prăjite nesărate
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Homemade Raffaello:

Punem untul la topit la foc mic, peste care adăugăm zahărul și amestecăm constant. După ce s-a topit zahărul, oprim focul și încorporăm laptele praf. Acum adăugăm 150 de grame de fulgi de cocos, iar restul păstrăm pentru decor. Amestecăm bine, până avem un amestec omogen, ce poate fi modelat ușor.

Formăm bile de mărimea unei nuci, inserăm câte o alună și decorăm cu fulgi de cocos.

Se dau la rece.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Homemade Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]