Batoane cu susan, seminte de floarea-soarelui si nuci

de Geanina87 in Dulciuri, 10 Mar 2015 | 25346 vizualizari

 

Aveam o pofta nebuna de ceva dulce si cum timpul nu-mi permitea sa fac o prajitura, mi-am zis ca n-ar strica ceva de rontait :) Simplu si rapid!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de susan, seminte de floarea soarelui si nuci (in cantitati inegale)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane cu susan, seminte de floarea-soarelui si nuci:

Se caramelizeaza zaharul intr-o cratita pana devine auriu (daca il lasati prea mult va deveni amar), iar cand zaharul e complet topit se adauga semintele de floarea-soarelui, susan si nuca.

Se amesteca bine si se mai lasa 1 minut pe foc, apoi se rastoarna pe o hartie de copt unsa cu putina apa, se intinde cu ajutorul unui cutit lat.

Se taie in formele dorite si se asteapta sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane cu susan, seminte de floarea-soarelui si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

11.03.2015, 10:28

Mi-ar placea si mie!

Ksenya 1

11.03.2015, 10:32

bune zic si eu

Geanina87 1

11.03.2015, 12:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Batoane de ovăz cu seminţe şi stafide