Hamburger de pui cu ceapa si mar

de Bya Ralu in Pui, 31 Mar 2012 | 4801 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de hamburger pui
  • 1/2 mar
  • vin alb
  • 1/2ceapa alba
  • 2 cartofi mici
  • 2 linguri bulion
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamburger de pui cu ceapa si mar:

Hambergerul de pui se condimenteaza cu sare si piper si se pune in putin ulei la prajit 3 minute dupa care adauga apa cat sa acopere pentru a fierbe.cartofii se taie felii rotunde,ceapa se taie solzisori si se adauga in tigaie.Cand scade apa se stinge cu 1 ceasca de vin alb si se adauga apa din nou.Cand e aproape gata se adauga bulionul si se intoarce pe fiecare parte.Marul se taie cubulete si se pune in tigaie si se lasa pana se inmoaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburger de pui cu ceapa si mar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

01.04.2012, 21:05

da are gust bun simo

bucatarimcudiana 1

02.04.2012, 11:49

bya arata bine si trebuie sa fie bine

Bya Ralu 1

02.04.2012, 13:08

da mersi diana

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Burgeri de casa