Halloween Cookies

de Anamaria7 in Dulciuri, 31 Oct 2010 | 5123 vizualizari

 

UUuuuuuu ;))

 

INGREDIENTE

Pentru fursecuri:

  • 3/4 c unt moale
  • 1c zahar
  • 2 oua
  • 1 lgt esenta de lamaie
  • 4c faina
  • 2 lgt praf de copt
  • 1/2 lgt sare
  • 1 lgt scortisoara
  • 1 lgt nucsoara

Pentru glazura:

  • 1 albus
  • 2c zahar pudra
  • 1 lgt suc de lamaie
  • colorant alimentar
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Halloween Cookies:

Fursecuri:

Untul se mixeaza pana devine cremos, apoi se adauga zaharul, apoi ouale (pe rand) si esenta de lamaie. Faina amestecata in prealabil cu praful de copt si sarea se incorporeaza la final. Aluatul rezultat trebuie sa nu fie lipicios, sa poata fi framantat cu mana. Se tine la frigider min 30min.

Glazura:

Albusul se bate spuma cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul pudra, iar la final sucul de lamaie si se mixeaza pana cand isi pierde din luciu. Se coloreaza dupa preferinte.

Dupa ce scoatem aluatul din frigider, se intinde o foaie de cca 3mm grosime din care taiem fursecuri de diferite forme.

Tava cu fursecuri se tine in cuptor cca 12min, pana cand acestea nu mai sunt lucioase si se rumenesc. Se racesc pe o tava diferita.

TIPS-URI

1

Glazura se intareste in mod normal la rece, dar eu le-am facut pe fuga si am fost nevoita sa gasesc alta modalitate... Asa ca le-am mai dat o data la cuptor la foc mic (150C) pentru 5min sa se intareasca glazura :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Halloween Cookies" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu gem