Haiose rapide

de mimmi in Dulciuri, 14 Aug 2011 | 6220 vizualizari

 

Ieri am avut musafiri si cum nu am vrut sa petrec prea mult timp in bucatarie m-am gandit la niste haiose rapide

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj
  • gem de orice fel
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Haiose rapide:

Cand am facut Siropul de trandafiri ,am pastrat petalele(dupa strecurare)intr-un borcan cu putin sirop. Acum au prins foarte bine deoarece le-au dat haioselor o aroma foarte placuta.

Taiem foietajul patratele,pe fiecare patratel punem o lingurita plina cu petale de trandafiri,am impaturat patratele,le-am pus pe hartie de copt si le-am dat pentru 30 de minute la cuptor la foc mic. Cand au fost gata le-am scos pe platou,le-am zaharisit si le-am servit !

Haiose rapide...mai rapide de-atat nu se poate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Haiose rapide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

alinutzika 1

15.08.2011, 22:39

Anamaria7 1

16.08.2011, 22:14

uite-le! am primit de la colega de camin, m-a amuzat numele

mimmi 1

18.08.2011, 13:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Hajas ( Hajose )