Pot sa spun doar atat, m-am intors in copilarie....
Aluatul l-am facut cu o zi inainte, pentru ca necesita timp si rabdare. L-am scos de la frigider , l-am lasat la temperatura camerei, apoi am infainat masa de lucru si am inceput sa intind. pentru ca sa-mi usurez munca l-am impartit in doua o parte mai mare una mai mica, apoi am intins aluatul, l-am taiat cu ajutorul uni cutit foarte ascutit, se vede in imagine cum l-am taiat. Am amestecat gemul cu nuca, apoi am pus pe fiecare dreptunghi o gramajoara de gem cu nuca, apoi am pliat fiecare dreptunghi sau carticica. Am asezat in tava carticele, cca 16 buc intr-o tava, ele se vor desface si trebuie sa aiba loc. Am incins cuptorul la 180 grade , am bagat tava in cuptor cu carticele sa se deschida spre interior, cand au inceput sa se deschida si sa se rumeneasca le-am scos din cuptor si asa calde le-am tavalit prin zahar pudra.Tot asa calde am si mancat cateva....nu spun cate....:))))))))))))))))))))))
PS. m-am tinut sa cantaresc aluatul inainte sa-l intind si am uitat, cred ca se cam invarte pe langa mine madame Roza-scleroza