Gustari rapide

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2014 | 5745 vizualizari

 

A zis sotul in seara asta..." asa as manca niste ceapa rosie cu slanina ...asa traditional "
Daca asta a vrut asta i-am dat :))

 

INGREDIENTE

  • 200 gr slanina de casa afumata
  • 1 ceapa rosie
  • 3 triunghiuri branza topita
  • 4-5 fire ceapa verde
  • 3 ridichi
  • 3 oua fierte tari
  • 200 gr salam de vara uscat
  • salata verde pentru decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustari rapide:

Punem ouale la fiert

Salata o spalam bine, o stergem cu un servet curat si o asezam frumos pe farfurie.

Taiem restul ingredientelor dupa bunul plac.

Curatam ouale, le taiem in jumatate si le aranjam pe platou.

Aranjati in functie de imaginatie ;) .

TIPS-URI

1

Pentru ca ouale fierte sa se curete mai bine, cand sunt fierte, puneti-le in apa repe pentru 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustari rapide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bagheta crocanta cu usturoi copt si branza fondue