Gustari rapide

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2014 | 5750 vizualizari

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

23.01.2014, 23:32

mena29 1

24.01.2014, 00:09

Mancare adevarata!

Alexandra Burz 1

24.01.2014, 00:10

mihaelar63 1

24.01.2014, 00:28

Parca am fost intelesi . Eu n-am mancat slanina de asta vara . Azi am vrut ))Si tot azi am mancat burduf cu ceapa

rena 1

24.01.2014, 01:07

buna de tot si eu am mancat slanina cu ceapa

Bya Ralu 1

24.01.2014, 01:30

bune

Merisor 1

24.01.2014, 08:50

claudiaO 1

24.01.2014, 09:49

buna slaninuta su ceapa...si langa ea putin telemea de oaie nu?

deyutzky 1

24.01.2014, 10:04

Rocsi 1

24.01.2014, 10:48

Pushaa 1

24.01.2014, 11:05

buna, tare buna slaninuta. mai ales acum iarna

Alexandra Burz 1

24.01.2014, 12:28

babi5 1

24.01.2014, 12:55

Buna si consistenta

Alexandra Burz 1

27.01.2014, 23:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bagheta crocanta cu usturoi copt si branza fondue