Gulyas din tineret bovin

de Panacris in Vita, 11 Apr 2014 | 13882 vizualizari

COMENTARII (19)

cristeena20 1

11.04.2014, 16:56

Ador tipula sta d emancare cu carne de vitel...Arata ff bine reteta ta!!bravo!!1

Merisor 1

11.04.2014, 16:58

Apetisant!

papabundetot 1

11.04.2014, 17:33

Miam miam as manca o portie hai 2 ]

simona72 1

11.04.2014, 17:35

Imi plac tare mult genul asta de tocanite!!

Dya Daniela Andrei 1

11.04.2014, 17:44

Place, place!!!

Geanina87 1

11.04.2014, 17:56

simonacallas 1

11.04.2014, 18:04

E foarte bun tineretul bovin

MonaMimi 1

11.04.2014, 18:09

babi5 1

11.04.2014, 18:32

bun tare

RuxyRux 1

11.04.2014, 18:41

Dar stiu ca te pricepi la gulyasul asta!!! Da!

nadea68 1

11.04.2014, 19:44

MotanLaOale 1

11.04.2014, 20:03

bun bun

Constelatialeu 1

11.04.2014, 20:05

Rocsi 1

11.04.2014, 20:05

Mmm ce apetisant este

Lavinia 1

11.04.2014, 22:04

vaai!favorite

Bya Ralu 1

21.04.2014, 20:27

delicios

mihaelar63 1

06.10.2014, 13:29

Ai mai pus tu ceva acolo si nu spui

-Licurici- 1

29.06.2015, 07:43

Bun bun...

Ancutsa 1

11.12.2017, 13:58

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gulas unguresc