Gulas de oaie

de MIUTA in Oaie, 5 Mar 2011 | 28406 vizualizari

COMENTARII (15)

RuxyRux 1

05.03.2011, 23:18

Spectaculos arata

Mitinita 1

05.03.2011, 23:20

chiar arata bine si gustul de oaie nu se mai simte?

MIUTA 1

05.03.2011, 23:52

Multumesc Ruxy

RuxyRux 1

05.03.2011, 23:53

Cu drag Miuta scumpa

MIUTA 1

05.03.2011, 23:53

Multumesc Mitinita,noroc cu tine ca am uitat sa spun ce se face cu carnea sa nu aiba gust de oaie

lacrimioara 1

06.03.2011, 00:05

bun

La Ancuta 1

06.03.2011, 00:19

ce pofta mi-ai facut

mamaieelena 1

06.03.2011, 07:28

azi la pranz vin la tine la masa asteapta-ma

gatitdemine 1

06.03.2011, 08:06

Foarte mult îmi place.

elena1988 1

06.03.2011, 08:07

Cris2711 1

06.03.2011, 11:22

Lau 1

06.03.2011, 15:31

superb

LUK 1

06.03.2011, 15:48

MotanLaOale 1

07.03.2011, 09:35

Mariuka 1

08.11.2011, 09:51

Foarte bun!
Intr-adevar pentru a indeparta mirosul si gustul carnii de oaie se foloseste otetul.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel la cuptor