Gulas cu carne de porc

de gaby_gabytza in Porc, 10 Feb 2013 | 4659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g carne de porc
  • 2 cepe
  • 2 ardei rosi
  • 1 cutie rosii
  • 1 kg cartofi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • foaie de dafin
  • 1 lingura pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas cu carne de porc:

Carnea o taiem felii si o condimentam cu sare si piper. In cratita in care vom face gulasul prajim carnea pe ambele parti. Adaugam ceapa tocata si amestecam din cand in cand pana se inmoaie putin.

Adaugam ardeii tocati, rosiile din conserva tocate, condimentele, pasta de tomate si sucul de rosii, cartofi si apa cat sa acopere. Acoperim si lasam sa fiarba. Amestecam din cand in cand.

Adaugam patrunjel verde si condimente dupa gust la final

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas cu carne de porc