Gulas cu carne de porc

de gaby_gabytza in Porc, 10 Feb 2013 | 4522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g carne de porc
  • 2 cepe
  • 2 ardei rosi
  • 1 cutie rosii
  • 1 kg cartofi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • foaie de dafin
  • 1 lingura pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas cu carne de porc:

Carnea o taiem felii si o condimentam cu sare si piper. In cratita in care vom face gulasul prajim carnea pe ambele parti. Adaugam ceapa tocata si amestecam din cand in cand pana se inmoaie putin.

Adaugam ardeii tocati, rosiile din conserva tocate, condimentele, pasta de tomate si sucul de rosii, cartofi si apa cat sa acopere. Acoperim si lasam sa fiarba. Amestecam din cand in cand.

Adaugam patrunjel verde si condimente dupa gust la final

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gulas transformat