Gulas

de Lau in Porc, 9 Ian 2012 | 4605 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepi
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 1 foaie de dafin
  • 2 linguri bulion
  • 1 lingurita boia iute
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas:

Se taie carnea felii, se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste pe ambele parti. Se adauga ceapa taiata, lasam se se prajeasca putin impreuna, dupa care adaugam restul ingredintelelor si apa cat sa acopere cartofii. Se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand este gata se amesteca lingura de faina cu putina apa si se amesteca cu gulasul.

Noi am servit cu varza murata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulyas de porc a la Edi