Daca am primit forma am zis ca trebuie incercata.
Ouale se amesteca cu zaharul pana se face spuma.
Se adauga laptele, uleiul si se amesteca in continuare (eu folosesc mixerul).
Se adauga faina, praful de sare, zaharul vanilat, bicarbonatul si se amesteca bine.
Se separa 1/3 din compozitie si se amesteca cu cacaoa.
In compozitia deschisa se pun stafide iar in cea cu cacao se pun nuci sfaramate.
Se unge forma cu ulei si se tapeteaza cu faina.
In forma se toarna compozitia deschisa iar in mijlocul ei se toarna amestecul cu cacao.
Forma se umple putin peste jumatete. Eu am pus mai mult (3/4) si a crescut de numa numa.
Ramanand amestec am umplut si cateva forme de briose. Au fost foarte bune.
Se introduce in cuptorul preancalzit si se coace 35-40 minute.
Se face proba cu scobitoarea.
Se rastoarna din forma dupa ce se raceste si se pudreaza cu zahar.
Pofta Buna!