Guguluf cu dovleac

de Lau in Dulciuri, 11 Mar 2012 | 4480 vizualizari

 

inspiratia diana_k

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de margarina
  • 1 ou
  • 100 g zahar
  • 1 praf de copt
  • 1 lingura otet
  • 600 g faina
  • 50 ml lapte

Umplutura

  • dovleac
  • zahar
  • 2 fiole esenta de rom
  • 2 linguri de gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu dovleac:

Margarina o frecam cu zaharul,adaugam oul, laptele,praful de copt stins in otet,faina si framantam (daca mai este nevoi adaugam faina)un aluat nelipicios.

Dovleacul dat prin razatoare se caleste pana scade zeama,se adauga zahar si esenta de rom,lasam sa se raceasca.

Intindem o foaie , presaram putin gris.

Am intins dovleacul,am preserat iar gris si am rulat.

Am asezat in tava si am uns cu 2 galbenusuri de ou.

Dam tava la cuptor pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]