Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
inspiratia diana_k
Umplutura
Margarina o frecam cu zaharul,adaugam oul, laptele,praful de copt stins in otet,faina si framantam (daca mai este nevoi adaugam faina)un aluat nelipicios.
Dovleacul dat prin razatoare se caleste pana scade zeama,se adauga zahar si esenta de rom,lasam sa se raceasca.
Intindem o foaie , presaram putin gris.
Am intins dovleacul,am preserat iar gris si am rulat.
Am asezat in tava si am uns cu 2 galbenusuri de ou.
Dam tava la cuptor pana se rumeneste frumos.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola