Guguluf cu dovleac

de Lau in Dulciuri, 11 Mar 2012 | 3752 vizualizari

 

inspiratia diana_k

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de margarina
  • 1 ou
  • 100 g zahar
  • 1 praf de copt
  • 1 lingura otet
  • 600 g faina
  • 50 ml lapte

Umplutura

  • dovleac
  • zahar
  • 2 fiole esenta de rom
  • 2 linguri de gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu dovleac:

Margarina o frecam cu zaharul,adaugam oul, laptele,praful de copt stins in otet,faina si framantam (daca mai este nevoi adaugam faina)un aluat nelipicios.

Dovleacul dat prin razatoare se caleste pana scade zeama,se adauga zahar si esenta de rom,lasam sa se raceasca.

Intindem o foaie , presaram putin gris.

Am intins dovleacul,am preserat iar gris si am rulat.

Am asezat in tava si am uns cu 2 galbenusuri de ou.

Dam tava la cuptor pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu prune si mascarpone

de oanapl 7

ieri la 18:33

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu lamaie