dupa reteta lui brandusa
Glazura ciocolata:
Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma cu zaharul.
Untul se amesteca foarte bine pana se face spuma dupa care se pune zaharul pudra apoi se incorporeza galbenusurile pe rand.
Ciocolata se topeste pe aburi sau la foc foarte mic apoi se lasa la racit.
In amestecul de unt se pun 1/4 galbenusuri apoi 1/2 faina si 1/4 albusurile batute se ameteca bine apoi se pune si diferenta de cantitati.
Se iau cateva linguri din compozitie si se amesteca cu ciocolata
Se unge forma de guguluf cu putin unt, se tapeteaza cu faina apoi se pune jumatate din compozitie dupa care se pune compozitia de cicolata apoi diferenta de cea cu unt.
Se da tava la cuptor aproximativ 60 minute la 170 grade
cand e gata se scoate si eu am pus glazura de ciocolata pe el,asta daca doriti daca nu se poate pudra cu zahar praf
Sincer copii nu au fost incantati dar nici o problema s=a terminat rapid............a avut cine sa-l mananace,dragos nu e cu ciocolata mai deloc