Este o combinatie de banana bread cu prajitura cu cafea si cu un pic din ''epurasha'':)fiindca e pufos!
Se amesteca faina cu cafeaua, zaharul si praful de copt.
Separat se amesteca bananele pasate cu blenderul de mana, esenta de vanilie, untul moale si ouale care se bat separat, albusurile spuma tare si galbenusurile separat.Apoi se incorporeaza cu grija si amestecul de faina cu cafea.La sfarsit se adauga si 1/2 ciocolata alba data pe razatoarea mica.
Se toarna amestecul in forma de guguluf unsa cu unt si se introduce in cuptorul preincins.Se lasa la foc mediu cam 40 de minute.Apoi se scoate si se rastoarna forma.Se lasa sa se raceasca.Apoi se prepara glazura de ciocolata si se toarna deasupra gugulufului.
Apoi se mai decoreaza cu ciocolata alba topita si cu cirese de cocktail.Apoi in mijloc asezam o portocala si cateva cirese.
Gata! este pufos si foarte aromat.