Groszek ptysiowy - fulgi pufosi pentru supa

de Adinuta in Supe/Ciorbe, 29 Noi 2009 | 11058 vizualizari

COMENTARII (13)

Bunica 1

29.11.2009, 09:42

Cu "mazaricile" poti sa faci atat supa cat si desertul ! Le umpli cu crema si gata desertul.

Michelle 1

29.11.2009, 09:56

Adinuta 1

29.11.2009, 13:52

bunica, am sa incerc si umplute multumesc de idee

Michelle, multumesc!!

liana_geicu 1

29.11.2009, 17:38

da, ce idee buna a avut Bunica! foarte bune!

Adinuta 1

02.12.2009, 21:40

roxana, te rog frumos sa ma scuzi!! acum am vazut ca am uitat sa trec untul. Este vorba de 30 grame de unt. Sper sa iti placa!

mocanuana 1

03.02.2010, 22:31

o sa fac si eu sunt foarte interesANTE)

Adinuta 1

03.02.2010, 22:52

sa le incerci! sunt usor de facut si adauga un plus de farmec oricarei supe si rezista multisor

elena1988 1

08.02.2011, 10:17

adry88 1

08.05.2011, 16:08

feliciacristea46 1

31.10.2013, 15:41

astea sunt caroline, sau schouri, se pot umple cu crema !

iry-gabriela 1

06.04.2015, 17:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina cu galuste imperiale