Groszek ptysiowy - fulgi pufosi pentru supa

de Adinuta in Supe/Ciorbe, 29 Noi 2009 | 12156 vizualizari

COMENTARII (13)

Bunica 1

29.11.2009, 09:42

Cu "mazaricile" poti sa faci atat supa cat si desertul ! Le umpli cu crema si gata desertul.

Michelle 1

29.11.2009, 09:56

Adinuta 1

29.11.2009, 13:52

bunica, am sa incerc si umplute multumesc de idee

Michelle, multumesc!!

liana_geicu 1

29.11.2009, 17:38

da, ce idee buna a avut Bunica! foarte bune!

Adinuta 1

02.12.2009, 21:40

roxana, te rog frumos sa ma scuzi!! acum am vazut ca am uitat sa trec untul. Este vorba de 30 grame de unt. Sper sa iti placa!

mocanuana 1

03.02.2010, 22:31

o sa fac si eu sunt foarte interesANTE)

Adinuta 1

03.02.2010, 22:52

sa le incerci! sunt usor de facut si adauga un plus de farmec oricarei supe si rezista multisor

elena1988 1

08.02.2011, 10:17

adry88 1

08.05.2011, 16:08

feliciacristea46 1

31.10.2013, 15:41

astea sunt caroline, sau schouri, se pot umple cu crema !

iry-gabriela 1

06.04.2015, 17:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Potage Veloute Aux Champignons (Cream of Mushroom Soup) Supa crema de ciuperci