Un alt produs gasit in mai toate brutariile din Grecia, merge atat ca o gustare de dupa amiaza ptr copii, cat si la o bere!:)
Batem la o viteza mica cu mixerul, cu paleta ptr aluat, uleiul, vinul, faina, sarea si paprica ptr cca 2-3 min.
Cand a devenit omogen aluatul, micsoram inca putin viteza mixerului si adaugam branza continuand sa amestecam inca 1-2 min.
Cand aluatul a devenit mai tare si nu se lipeste de mana, oprim mixerul. Facem fome de grisine mai subtiri (atentie, se vor umfla) si le punem pe o tava care in prealabil am pus hartie ptr cuptor, pastrand distanta intre ele.
Daca doriti, puteti presara putin susan. Dam la cuptorul deja preincalzit la 180C (depinde de cuptorul fiecaruia) ptr cca 30 min, pana vedeti ca au o culoare frumoasa.
1
Daca va place mai iute, puteti pune paprica iute
2
in loc de ulei de masline puteti pune ulei de floarea soarelui
3
hartia de cuptor poate fi inlocuita prin ungerea tavii cu putin ulei