O reteta de legume cu un pic de faina de naut.
Am pus un pic de branza frantuzeasca si am acompaniat-o de un sos cu iaurt.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/03/gratin-de-dovlecei-si-morcovi-fara.html
Pentru sos:
Incalziti cuptorul la 180°C.
Spalati si curatati legumele.
Dati pe razatoare dovleceii si morcovii.
Amestecati legumele rase cu faina de naut si cele 2 oua.
Puneti sare, piper, boia de ardei si ierburi aromatice.
Varsati compozitia intr-o forma unsa - 20/20 cm.
Taiati branza bucatele si puneti-o deasupra.
Decorati daca doriti si daca aveti cu rosii cherry.
Varsati un pic de ulei deasupra si dati la cuptor timp de 35-40 minute.
Pregatiti sosul.
Amestecati iaurtul cu usturoiul pisat si foile de menta taiate marunt.
Puneti sare si boia de ardei, amestecati si dati la rece.
Serviti cald cu sosul rece.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/03/gratin-de-dovlecei-si-morcovi-fara.html