Am vazut ceva asemanator la Dya si am zis ca voi face cat de curand....
A iesit ceva foarte, foarte bun care se poate servi ca atare sau drept garnitura.
Incercati !
Va las mai multe bunatati sa aveti cu ce va delecta o saptamana cat voi lipsi....
Curatam dovlecelul si il taiem felii.Presaram sare si piper si lasam dovlecelul 10 minute in strecuratoare sa se scurga de apa.
Rosiile spalate si bine sterse le taiem felii de grosimea dovlecelului.
Taiem fasii si casul iar ceapa o taiem solzisori.
Intr-un vas de yenna uns cu unt si presarat cu pesmet ,punem pe rand o felie de dovlecel, una de rosie si o bucatica de cas , formand coloane pina terminam ingredientele.
Deasupra presaram ceapa verde tocata cu frunzele verzi cu tot si mararul verde tocat.
Batem bine ouale si le amestecam cu smantana pina se omogenizeaza bine apoi asezonam.
Rasturnam ouale cu smantana deasupra dovleceilor apoi radem deasupra cascavalul si dam la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade C pina cand se rumeneste frumos deasupra.
Scoatem din cuptor si portionam.
Servim ca atare sau drept garnitura.
Pofta mare !