Legume la cuptor

de nadea68 in Mancaruri de legume, 24 Sep 2013 | 5632 vizualizari

 

Toamna legumele sunt pe alese...

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi potriviti
  • 2 zucchini
  • 1 ardei
  • 2 morcovi
  • 1 fir telina
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • rozmarin
  • ulei
  • sare
  • piper
  • parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor:

Alegem legumele,le curatam,le spalam.

Taiem cartofii in patru,celelalte legume in bucati mai mari.

Alegem o tava care se poate pune la cuptor.

Asezam legumele,rozmarin,sare,piper.

Adaugam uleiul si un pahar de apa.

Introducem la cuptor in prealabil incalzit la 220° pentru 40-50 minute.

Daca se usuca prea tare mai punem deasupra un strop de ulei.

Sunt gata cand unt bine rumeniti.

Inaine sa-i scoatem presaram o lingura-doua de parmezan.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

tava se poate acoperi cu foaie de aluminiu,la inceput si dupa se descopera sa se rumeneasca legumele:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume la cuptor sos bechamel si parmezam