Gratin de conopida

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 21 Mai 2010 | 9688 vizualizari

 

Daca va ganditi la ce sa faceti pentru cina , va propun acest fel de mancare usor de realizat, aromat si economic.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie pentru 2 persoane de :
  • un manunchi mic de conopida,
  • un ou,
  • o lingura de smantana lejera,
  • 2 linguri de cascaval,
  • sare,
  • piper,
  • optional
  • cateva rosii mici cerise si verdeata marunta pentru final.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de conopida:

 spalam conopida si o desfacem in manunchiuri mici,  o asezam intr-un vas termorezistent. Turnam peste ea un amestec facut din ou batut cu smantana si cascaval ras si condimentat bine cu sare si piper. Adaugam si cateva rosii si gata dintr-o joaca de copii am preparat cina    .

 Asezam vasul in cuptorul preincalzit, eu il pun intr-o tava cu apa ca se face mai repede. L-am lasat 15 minute acoperit cu folie de aluminiu si inca 15 minute fara, sa se rumeneasca usor.

  A fost delicios si lejer, puteti sa il faceti cu ce legume doriti. Eu l-am servit presarat cu patrunjel proaspat si alaturi de o salata mare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mena29 1

24.05.2010, 17:22

aceasta reteta trebuie sa o pastrez deoarece si noua ne place conopida gatita in orice modam lasat si furculitele drept rasplata

Sylvia 1

25.05.2010, 20:14

MENA SI MEDIOTO va multumesc mai pun ceva retete ca fac in multe feluri conopida

Brindusa 1

25.05.2010, 21:30

Sylvia si mie imi place conopida de mor. Foarte bun gratinul tau

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida