Aperitiv tartine cu branza, avocado si diverse combinatii

de Razvan Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2020 | 3372 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Adi.

 

INGREDIENTE

  • 1 avocado copt
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • 12 felii de bagheta
  • 6 linguri cu crema de branza cu smantana
  • 1 ou fiert
  • 6 rosii cherry in 3 culori diferite
  • 2 cepe rosii mici
  • 6 masline verzi umplute cu ardei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tartine cu branza, avocado si diverse combinatii:

Fructul de avocado se taie longitudinal pe jumatate. Se rotesc cele doua jumatati in sens invers, se despart si se inlatura samburele. Cu ajutorul unei linguri se scoate miezul din coaja. Daca fructul este foarte copt, se decojeste usor cu mana.

Se pune miezul intr-un castron, se stropeste cu zeama de lamaie si se paseaza cu o lingura de lemn, adaugand uleiul si sarea, dupa gust.

Feliile de bagheta se ung cu crema de branza, apoi se pune un strat de avocado peste ele. Se traseaza cu furculita niste santulete pentru un aspect placut.

Se curata oul fiert de coaja, se taie pe jumatate, apoi se feliaza.

Rosiile se spala si se taie rondele.

Ceapa se curata de foi, se spala si se taie rondele.

Maslinele se taie in jumatati.

Se decoreaza fiecare felie de bagheta cu ou, rosii, ceapa sau masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tartine cu branza, avocado si diverse combinatii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Palmieri cu sunca presata si cascaval Delaco