Gratin de ciuperci si cartofi cu piept de rata

de mamaieelena in Rata, 18 Feb 2011 | 7767 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 buc.ciuperci proaspete
  • 200 gr.cascaval depinde de preferinta
  • sare
  • piper
  • unt
  • boia de ardei dulce
  • 3 buc. cartofi
  • 1 buc. piept de rata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de ciuperci si cartofi cu piept de rata:

Pieptul de rata spalat condimentat si pus la tigaie prajit si apoi pus la cuptor incins 40 de minute .

Intre timp spalam ciupercile si le pun in vasul electric pt gratinare si in locul coditelor pe care le-am eliminat am pus: sare, piper, boia, un mic cubulet de unt si cascaval atat cat sa acopere suprafata libera din locul coditei. Astfel le-am lasat in vasul electric sa se gratineze 30 minute.

Cartofii curatati si taiati cuburi i-am pus la fiert si in 20 minute s-au facut ,i-am scurs de apa i-am condimentat si am pus 30 de grame de cascaval ras si cu o lingura de ulei de masline am pusi pe ei in vasul electric pt gratinare.

Pofta buna, 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de ciuperci si cartofi cu piept de rata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

jolygina 1

20.02.2011, 16:21

o portie si pentru mine ,ca imi este o pofta

MotanLaOale 1

21.02.2011, 08:50

mamaieelena 1

21.02.2011, 20:56

mena,kamy,joligina,MotanLaOale va multumesc pt aprecieri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de rata 'confiate' cu cartofi