Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Pieptul de rata spalat condimentat si pus la tigaie prajit si apoi pus la cuptor incins 40 de minute .
Intre timp spalam ciupercile si le pun in vasul electric pt gratinare si in locul coditelor pe care le-am eliminat am pus: sare, piper, boia, un mic cubulet de unt si cascaval atat cat sa acopere suprafata libera din locul coditei. Astfel le-am lasat in vasul electric sa se gratineze 30 minute.
Cartofii curatati si taiati cuburi i-am pus la fiert si in 20 minute s-au facut ,i-am scurs de apa i-am condimentat si am pus 30 de grame de cascaval ras si cu o lingura de ulei de masline am pusi pe ei in vasul electric pt gratinare.
Pofta buna,
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult