Gratin de cartofi si pastarnac

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2018 | 2614 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 grame cartofi rosii
  • 2 bucati pastranac
  • cateva crengute cimbru proaspat
  • 150 grame branza Gouda (se poate folosi si cascaval)
  • 200 ml smantana
  • sare, piper
  • 2 oua
  • 20 grame unt
  • 1 crenguta rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de cartofi si pastarnac:

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.

Cartofii si pastarnacul se taie felii subtiri. Se amesteca smanatana cu ouale, sare si piper. 

Intr-un vas pentru cuptor uns cu unt, se asaza in straturi alternand cartofii si pastarnacul, iar intre ele 3-4 linguri de smantana, frunze de cimbru, putin unt, sare si piper. La final, se adauga branza rasa si se coace pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 40 de minute. 

Se presara cu frunze de rozmarin si se lasa putin la racit inainte de a fi servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de cartofi si pastarnac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

kytz 1

23.04.2018, 05:40

Yammi!

-Licurici- 1

23.04.2018, 11:06

Rocsi 1

23.04.2018, 20:34

Ce gustosi trebuie sa fie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vafe-Gaufres sarate cu morcovi si carne de pui