simplu, usor de facut si bun..
Fierbeti cartofii întregi în apă clocotită cu sare pentru aproximativ 30 de minute.
Curatam si taiem ceapa si usturoiul marunt.
Ardeiul se curata si se taie cubulete.
Calim ceapa si usturoiul in uleiul de masline, adaugam morcovul taiat cubulete, ardeiul apoi carnea si revenim bine.
Adaugati sosul de roșii de casă (reteta aici ), un pahar cu apă, și ierburile.
Condimentati cu sare și piper. Se fierbe la foc mic timp de 20 de minute. Scoateți ierburile.
Se curata cartofii si se taie feliii.
Ungeti cu unt un vas de copt.
Plasati primul strat de cartofi, se condimenteaza cu sare si piper, se adaugă sosul.
Continuati cu un al doilea strat de cartofi, sare și piper, puneti sosul de carne.
Terminati cu un strat de cartofi, puneti deasupra smantana si cascavalul ras.
Se coace timp de 20-30 minute la 200 ° C.
Poftă bună !!!!