Pulpele de pui se curata de piele si se pun intr-o tigaie cu putina apa, cu capac, timp de 1 ora si 30 minute, timp in care mai adaugati lichid (apa).
Cartofii se taie cu o razatoare speciala, in rondele de 3 mm grosime. Se unge o tava (36x23 cm) cu unt. Restul de unt se topeste, se amesteca cu uleiul de masline, rozmarinul si oregano, sare si se toarna peste cartofi. Se amesteca, apoi se pune in tava fiecare felie. Se pun pe ultimul strat, cateva frunze de dafin si uleiul ramas in vas. Se mai presara putina sare si se pun la cuptor, acoperiti cu hartie de copt care sa intre in tava (in loc de folie de aluminiu care nu e sanatoasa). Se lasa la foc mic, timp de 30 minute. Se poate adauga 50 ml apa, si se mai lasa 20-30 minute, la foc mic, pana scade apa si cartofii sunt facuti.
La carne, se lasa sa se evapore apa, se pune putin condiment de pui si se lasa sa se rumeneasca putin in grasimea ei.
Legumele se fierb 20 minute la foc mic, cu capac.
Se servesc cartofii taiati in patratatele, cu legume si carne.