Gratin de cartofi cu branza Reblochon - Tartiflette

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 21 Feb 2015 | 5718 vizualizari

COMENTARII (12)

Bya Ralu 1

21.02.2015, 14:30

bun bun

Bunica 1

21.02.2015, 14:33

Ce bunatate ne-ai adus!

Catalina L 1

21.02.2015, 14:35

v-as trimite reblochon-ul prin posta dar miroase tare

Panacris 1

21.02.2015, 14:37

Bunnn! Nu se poate înlocui cu Cammembert????

Bunica 1

21.02.2015, 14:38

Asa il aduce posta mai repede)))

mihaelar63 1

21.02.2015, 14:42

Frumoasa introducere Ma introduce in atmosfera . Vad focul palpaind in semineu , cojita de paine , Tartiflette , pahar de vin si fete destinse Dupa cum ai spus acest preparat este foarte potrivit pentru vremea rece

simona72 1

21.02.2015, 14:42

Ce as gusta din branza aia!! Cam bun ce ai facut tu acolo!!

Catalina L 1

21.02.2015, 14:45

da puteti pune camembert....am vrut sa va propun dar al meu sot francez zice ca este "tradare"

mihaelar63 1

21.02.2015, 14:49

Deci ai supervizor Foarte frumos

Catalina L 1

21.02.2015, 14:55

MotanLaOale 1

21.02.2015, 15:48

Rocsi 1

21.02.2015, 22:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]