Gratarele de cartofi rasi

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2011 | 6083 vizualizari

 

O altfel de garnitura din cartofi usor de preparat, si...delicioasa...merge perfect alaturi de un piept de pui la gratar sau un somon pe sare la cuptor...

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • unt pentru prajit( in jur de 70 gr)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratarele de cartofi rasi:

Cartofii se curata , se spala si se dau pe razatoare. Se amesteca cu patrunjelul tocat, se potrivesc de sare si piper.

 Intr-o tigaie se topeste untul si apoi se da focul mai mare.

Se pune cu lingura cate o gramajoara de cartofi si apoi se preseaza putin cu dosul lingurii adunandu-se si marginile.

Se rumenesc in jur de 3 minute pe fiecare parte. Se scot cu grija cu o paleta si se tin la cald pana se servesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratarele de cartofi rasi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]