Aperitiv frittata cu sparanghel

de dantes in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2017 | 3253 vizualizari

 

Un mic dejun consistent

 

INGREDIENTE

  • 250 g sparanghel
  • 100 g bacon
  • 4 oua
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 3 linguri de smantana
  • 20 g parmezan ras
  • 100 g branza telemea
  • sare
  • piper
  • cimbru dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv frittata cu sparanghel:

Curatam sparanghelul, taiem baconul cuburi, punem o tigaie pe foc si adaugam uleiul de masline si baconul taiat cuburi si il lasam sa se rumeneasca usor, adaugam deasupra usturoiul tocat marunt, sparanghelul si cimbru dupa gust. Lasati la prajit totul, circa 4 minute, pana cand sparanghelul incepe sa se inmoaie.

Bateti ouale cu smantana, parmezanul ras, sare si piper. Turnati compozitia in tigaie, amestecand cu grija, pentru a distribui ingredientele uniform pe toata suprafata tigaii, presarati deasupra branza telemea lasati frittata la foc mic, fara sa amestecati, pina cand ouale incep sa se aseze, apoi oprim focul si o mai lasam in tigaie 3 minute inainte de a fi servita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv frittata cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv din omleta