Aperitiv frittata cu sparanghel

de dantes in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2017 | 4147 vizualizari

 

Un mic dejun consistent

 

INGREDIENTE

  • 250 g sparanghel
  • 100 g bacon
  • 4 oua
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 3 linguri de smantana
  • 20 g parmezan ras
  • 100 g branza telemea
  • sare
  • piper
  • cimbru dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv frittata cu sparanghel:

Curatam sparanghelul, taiem baconul cuburi, punem o tigaie pe foc si adaugam uleiul de masline si baconul taiat cuburi si il lasam sa se rumeneasca usor, adaugam deasupra usturoiul tocat marunt, sparanghelul si cimbru dupa gust. Lasati la prajit totul, circa 4 minute, pana cand sparanghelul incepe sa se inmoaie.

Bateti ouale cu smantana, parmezanul ras, sare si piper. Turnati compozitia in tigaie, amestecand cu grija, pentru a distribui ingredientele uniform pe toata suprafata tigaii, presarati deasupra branza telemea lasati frittata la foc mic, fara sa amestecati, pina cand ouale incep sa se aseze, apoi oprim focul si o mai lasam in tigaie 3 minute inainte de a fi servita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv frittata cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]