Gratar din pulpe dezosate

de babi5 in Pui, 13 Ian 2014 | 4205 vizualizari

 

Sa nu ziceti ca nu contribui si eu cu ceva la dieta bune tare ..

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpe dezosate de pui
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 1 catel usturoi
  • boia
  • sucul de la 1/2 lamie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar din pulpe dezosate:

Prima data am facut un bait din ulei ,suc de lamaie,putina boia, sare, piper si usturoiul dat prin presa de usturoi.

Am amestecat totul bine si am pus la rece .

Bucatile de pulpe le-am pus pe rind intre doua bucati de folie (sau punga de congelator ) si le-am batut bine, iar cu o pensula de silicon le-am uns cu baitul obtinut ,apoi le-am lasat 20 minute la rece .

Am pus gratarul de teflon pe plita la incins, apoi am pus bucatile de carne ,le-am intors pe ambele parti lasindu-le sa se rumeneasca bine ..

Am obtinut un gratar delicios ..

Pofta buna sa aveti! ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar din pulpe dezosate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gratar de pui