Gogosi poloneze

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2010 | 9326 vizualizari

 

Denumirea nu are nicio treaba cu bucataria poloneza. Le+am denumit asa pentru ca le+am preparat cu cremvursti polonezi....

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 polonez.....
  • 150 g telemea mai tare
  • 1 ceapa mica
  • 125 g faina alba
  • 125 g faina neagra
  • 10 g drojdie uscata
  • 50 ml lapte
  • 50 g unt
  • ceapa verde uscata
  • marar
  • piper
  • ulei
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi poloneze:

Polonezul si ceapa se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei. Cand sunt gata se adauga in vasul cuptorului de paine peste toate celelalte ingrediente. Se selecteaza programul corespunzator pentru framantare si dospire. Cand e gata se intinde cu sucitorul o foaie nu foarte groasa pe masa infainata. Se decupeaza formele dorite . Eu am folosit o forma pentru piscoturi. Se prajesc in mai mult ulei incins . Se servesc cu sos iute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi poloneze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv scovergi