Gogosi instelate

de adnia in Dulciuri, 11 Ian 2013 | 2776 vizualizari

 

E frig afara, dar ceva dulce si bun nu refuzam niciodata:noroc cu masina de paine, ca m-a ajutat mult!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina alba
  • 3 galbenusuri
  • 50 gr unt topit
  • 1 plic drojdie uscata (7 gr)
  • 250 ml lapte caldut
  • 2 linguri cu varf zahar
  • 1/4 lingurita sare
  • coaja de la 1 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi instelate:

Se pun toate ingredientele in cuva masinii de paine (intai lichidele, apoi solidele), se pune pe programul de framantat, apoi inca o data pe programul de aluat (dough) si se lasa la crescut (eu procedez asa pt. a fi sigura ca aluatul este framantat bine, iar gogosile mele vor iesi pufoase).

Se intinde aluatul in foaie, se decupeaza cu cutterul pt prajituri si se prajesc in ulei incins. se pudreaza cu zahar (cu scortisoara/ vanilie etc) si se servesc.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi instelate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosele