Gogosi in forme-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 22 Mar 2010 | 7852 vizualizari

 

pentru pitici mofturosi si nu numai. Piticii mei zic ca in forme de animalute sunt mai buni

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 470 apa
  • 70 ulei
  • 1 lingurita de sare
  • 3-4 linguri de zahar
  • 20g drojdie
  • coaja de lamaie
  • 3 vanilii
  • zahar pudra+2 vanilii( i sa o aroma mai aromata)
  • ulei pt prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi in forme-post:

Se framanta un aluat din faina.apa,ulei,sare,zahar ,coaja de lamaie si vanilii(eu pun la masina de paine(se lasa sa dospeasca 1 ora si mai bine chiar)

Se intinde o foaie si se taie in formele dorite (noi am taiat in forme de caluti,bradulet,inimioare,floricele,pui,............) se prajesc intr-o cratita cu ulei foarte mult si foarte bine incins.

Se pudreaza cu zaharul praf amestecat cu vanilii ,se patreaza pe un platou acoperit cu o folie de plastic iar a doua zi sant si mai pufosi

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi in forme-post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci