Gogosi fragede cu mere

de Ligia Bxl in Prajituri, 13 Ian 2011 | 6045 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de faina
  • 4 oua
  • 200 ml de lapte
  • 2 linguri de smantana
  • 2 linguri de ulei
  • 50 ml de bere
  • putina sare
  • 50 gr zahar pudra
  • 4 mere
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi fragede cu mere:

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu galbenusurile de la oua. Se pune putin cate putin lapte, smantana, uleiul, berea, sarea si zaharul, apoi se amesteca si se da la rece ptr 30 de minute. Albusurile se bat spuma si se amesteca cu compozitia dupa ce se scoate de la rece. Merele se spala, se curata de coaja si se scoate mijlocul(cotorul). Apoi se taie in rondele se trec prin compozitie si prajesc in cratita sau friteoza.

Dupa prajire se pun pe un servetel sa se absoarba uleiul. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi fragede cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Strudel cu mere si budinca de vanilie