Gogosi "de la Bunica"

de mirela0911 in Prajituri, 7 Feb 2011 | 5488 vizualizari

 

Reteta (o sa radeti) am luat-o mai demult de pe sticla de ulei "Untdelemn de la Bunica" si intr-o zi am zis sa o incerc sa vad cum e.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani apa
  • 1/2 cana unt
  • 1 cana faina
  • putina sare
  • 3 oua
  • ulei pt. prajit
  • miere, scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi "de la Bunica":

Se pune la foc apa cu untul si sarea. Cand a inceput sa fiarba, punem faina incet si amestecam incontinuu cu un tel in forma de para pana se ingroasa. Lasam un pic sa se raceasca, dupa care punem ouale pe rand, mestecand bine dupa fiecare.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins si punem cate o lingura plina din compozitie la prajit, la temperatura normala. Se prajesc pe ambele parti pana devin aurii-maronii.

Se scot pe servetele de hartie pt a elimina surplusul de ulei, se aseaza pe un platou si se presara miere de albine si scortisoara. Mie mi-au placut mai mult caldute decat reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi "de la Bunica"" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert Baclava