Reteta de gogosele am luat-o de la Sim0na, careia ii multumesc mult, intr-adevar au iesit foarte pufoase si bune. http://www.bucataras.ro/retete/gogosi-pufoase-43305.html
Am dizolvat zaharul in laptele caldut, apoi am adaugat drojdia. Intr-un vas am pus faina, coaja de lamaie, esenta de rom si oul si am inceput sa le amestec cu mana, adaugand putin cate putin laptele caldut. Am adaugat si uleiul si am inceput sa framant bine aluatul timp de 15 minute(a iesit cam lipicios, dar nu am mai adaugat faina deloc). L-am lasat jumatate de ora la crescut.
Dupa ce a crescut, am format bilute, le-am asezat pe hartie de copt si le-am mai lasat inca o jumatate de ora la crescut.
Cu degetul dat prin faina, am facut o gaura in mijlocul fiecarei bilute si le-am prajit in ulei pe ambele parti.
Le-am scos pe servetele ca sa indepartez excesul de ulei si le-am `imbracat` cu dulceata.